Kippenstal Strooien

Kippenstalstrooien.be is een samenwerking tussen Sander Verhelle en Jeroen Delmotte, twee ondernemers uit Pittem. Sander voorziet het instrooien van de stallen en Jeroen is verantwoordelijk voor de aankoop van het strooisel en de verkoop van de dienst.

De stal kan ingestrooid worden met onderstaande strooisels. Klik gerust verder voor meer info.   (Hieronder de verschillende soorten strooisels en het zou beter zijn als er ook een effect verschijnt, zoals tekst die verandert of beweging van de foto zodat het duidelijk is dat je erop kan verder klikken)

Onze werkwijze kan je zien in onderstaande video.

Vlas
HOUTKRULLEN
TURF
GEHAKSELD STRO

We rijden met de trailer zo dicht mogelijk bij de stal, zo is alle besmetting van buitenaf zo klein mogelijk. Voor we de stal betreden ontsmetten we de banden met ontsmettingsmiddel. Indien u meerdere stallen heeft, ontsmetten we iedere keer voordat we een stal betreden. Door het lage toerental van onze strooischijven maken we zo weinig mogelijk stof in de stal, zo blijven alle drinklijnen en voederpannen zuiver en proper. Iedere stal vanaf een rijhoogte van 1.90 meter kunnen we strooien.

Nodig om je kippenstal in te strooien?

arrow